Babolat PURE AERO UNSTRUNG GRIP 4 тениски рекет

165 прегледи 109 нарачки
12.800 ден.

Големина на глава: 645mm2/100sq.in

Распоред на жици: 16-19

Тежина без жица: 300g

Должина: 685mm/27in

Материјал:  графит


Производител
BABOLAT
Шифра на артикл
101253/4
Достапност
на залиха

Слични продукти