PRINCE 18 THUNDER 26 тениски рекет

37 прегледи 85 нарачки
3.600 ден.


- Големина на главата: 105in² / 677cm²
- Тежина: 250g / 8,8oz
- Баланс: 33,0 см / 13,0 во рамнотежа
- Шема на жици: 16 x 19
- Пресек: 22,5мм
- Должина: 26in / 66,0cm
- Состав: Алуминиум споен
- Зафат: TechiGrip
 


Производител
PRINCE
Шифра на артикл
7T46Q805
Достапност
на залиха

Слични продукти