PURE DRIVE UNSTRUNG-тенискин рекет

145 прегледи 79 нарачки
11.800 ден.

Состав графит

Големина на главата 100 in² / 645 cm²

Должина 26,97 ин / 68,5 см

Тежина 270g

Вкочанетост 72 RА

Ширина на зракот 23-26-23 мм

Шема на жици 16x19

Зафат Syntec Pro


Производител
BABOLAT
Шифра на артикл
101334/2
Достапност
на залиха

Слични продукти