PRINCE 20 TOUR 21 тениски рекет

25 прегледи 75 нарачки
1.850 ден.

За играчи високи до 111cm

Препорачано од 4-6 год

Должина: 535mm/21in

Материјал: алуминиум


Производител
PRINCE
Шифра на артикл
7T54S805
Достапност
на залиха

Слични продукти