Услови за продажба / tennis-shop.mk

Услови за продажба

« Назад

Цените на сите производи од ВИЛСОН СПОРТ се во денари. Секој купувач најпрвин мора да се регистрира за да може да биде остварена нарачката. По завршувањето на нарачката ќе биде испратен e-mail на наведената адреса од страна на купувачот, за потврда на нарачката.

Купувањето може да се оствари со следните платежни картички: Visa; Visa Electron; Mastercard; Maestro (само доколку има CVV2/CVC код на позадината од картичката) а наплатата се извршува преку нашиот партнер НЛБ Тутунска Банка.

Испораката на продуктите кои ги имате платено ќе биде остварена најкасно за три работни дена.

Политика за замена, односно враќање на производ на барање на Потрошувач