PRINCE CHROME 100 280G grip 2 тениски рекет - tennis-shop.mkPRINCE CHROME 100 280G grip 2 тениски рекет - tennis-shop.mk

PRINCE CHROME 100 280G grip 2 тениски рекет

851 прегледи 5 нарачки
8.800 ден. 14.800 ден.

Ви го претставуваме Hydrogen Chrome Beast 100 (280g) Со овој рекет, Принц испорача одлична хромирана козметика. Моделиран според Beast 280g, овој рекет има заводлива комбинација на вртење, прецизност и моќност. На 280 грама без жица, полесен од верзијата од 300 грама, што го прави посоодветен за растечкиот среден плеер. Тоа е исто така добра опција за силен помлад или посветен почетник кој сака рекет што ќе го награди континуираното подобрување. Chrome Beast 100 (280g) ја карактеризира втората генерација на Textreme. Покрај зголемувањето на стабилноста, оваа материјална технологија се ажурира со Twaron, арамидно влакно дизајнирано да го ослаби чувството и да го подобри звукот од ударот на топката. На ударите во земја, Chrome Beast 100 (280g) се чувствува удобно остра и многу точна при полн замав. Иако е полесен и побрз од стандардниот 300 грама Chrome , тоа ќе ви ја даде потребната стабилност за играње со поголеми хиттери. Играчите на Топспин ќе ја ценат низата шема 16х19, која го снабдува потребниот залак за силно спуштање на топката. Нето, Chrome Beast 100 (280g) се движи брзо, но исто така има пристојна стабилност, што помага при пренасочување на темпото. Како и другите членови на семејството Chrome, прецизноста на овој рекет,  ќе им овозможи на агресивните сервери да го зголемуваат темпото и да изберат амбициозни цели. На крајот на краиштата, Chrome Beast 100 (280g) е одлична опција за средниот играч кој сака да погоди со моќ и да се врти. Кул козметика е убав бонус!

 • Спецификации:
 • Големина на главата: 100 in / 645 см
 • Должина: 27in / 68,5cm
 • Тежина:280 g / 9,9 мл
 • Рамнотежа: 32,49 см / 6 поени HL
 • Бaланс: 31,5 см / 9 точки HL Тешка категорија: 313 Вкочанетост: 66
 • Ширина на зракот: 24мм / 25,5мм / 23мм
 • Состав: графит
 • Бои на рекет: Хром / Портокалова
 • Тип на зафат: Синтетички принц
 • Шема на жици: 16 мрежи / 19 крстови
 • Прескокнување на мрежата: 8T, 7H, 9H
 • Напнатост: 22-27 кг / 50-60 lb

Производител
PRINCE
Шифра на артикл
7T52U901
Достапност
на залиха

Слични продукти