Pros Pro Aqua Zorb Premium 60er sortiert

205 прегледи 36 нарачки
80 ден.

Overgrips Aqua Zorb Premium 60

  • Mеко превиткување со многу висока апсорпција на пот •
  • Апсорбира влага •
  • Суво чувство и висока издржливост •
  • Вклучувајќи и завршни ленти •
  • Дебелина: 0,7 мм •
  • 60 ленти за држење во различни бои

Производител
PROS PRO
Шифра на артикл
G163a
Достапност
на залиха

Слични продукти