INSPORTLINE GREOD RECUMBEND велосипед - tennis-shop.mkINSPORTLINE GREOD RECUMBEND велосипед - tennis-shop.mk

INSPORTLINE GREOD RECUMBEND велосипед

450 прегледи 24 нарачки
0 ден.

Дали сакате да ја подобрите вашата кондиција од удобноста на вашиот дом? Лежечкиот inSPORTline Greod ви овозможува да се спуштите на тоа! Без функции или комплицирани компјутери. Сè што треба да направите е да седите на седиштето, да го прилагодите отпорот (користејќи го регулаторното копче) и да започнете со педалирање. Може да ги следите вашите податоци на екранот. Покрај тоа, постои и практичен држач за таблет / телефон што ви овозможува да го гледате омилениот филм / видео на YouTube за време на тренингот.


Производител
INSPORTLINE
Шифра на артикл
19895
Достапност
не е достапен

Слични продукти