HEAD TI.REWARD - тениски рекет - tennis-shop.mkHEAD TI.REWARD - тениски рекет - tennis-shop.mk

HEAD TI.REWARD - тениски рекет

808 прегледи 112 нарачки
3.300 ден.
  • Спецификации:
  • Боја: Портокалова
  • Тежина : 285 g / 10,1 мл
  • Шема на жици: 16/19
  • Големина на главата: 709 cm² / 110 in²
  • Големина на зафат: 1-5
  • Рамнотежа: 325 mm / 0,7 во HL
  • Должина: 685 mm / 27,0 in
  • Зрак: 22 мм
  • Модел: 232249-SC30-11-CN

Производител
HEAD
Шифра на артикл
235621-SC20-11-CN
Достапност
не е достапен

Слични продукти