TUNTURI Indiaca Play топка со пердуви

16 прегледи 90 нарачки
700 ден.

Дали сте чуле за најновата игра, Индијака? Изненадувачка, интензивна и неверојатно забавна игра која потекнува од Бразил. Се базира на Петека, која многу се игра на бразилските плажи, а сега добива популарност и во Европа.


Производител
TUNTURI
Шифра на артикл
08BRSGA001
Достапност
на залиха

Слични продукти