DIADEM Pro X Set 16L (1.25mm) Silver жица - tennis-shop.mkDIADEM Pro X Set 16L (1.25mm) Silver жица - tennis-shop.mk

DIADEM Pro X Set 16L (1.25mm) Silver жица

225 прегледи 73 нарачки
900 ден.

Diadem Pro X е најмоќната и најцврстата опција за стринг во линијата Diadem. Комплетот за жици Diadem Pro X (16L-1,25mm) е дизајниран со помош на актуелните професионални тенисери, оваа поли-низа е дизајнирана да обезбеди поцврста опција потоа низата Flash, со пресек на шестоаголник. Цврстината резултира со експлозивен одговор од жиченото лежиште со соодветно производство на центрифугирање од обликот на рабовите.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Дебелина:  (1,25 мм)

Должина: 40 стапки (12 метри)

Боја: Сребрена

Состав: Кополиестер

Форма: Шестоаголна форма (за дополнително центрифугирање)


Производител
DIADEM
Шифра на артикл
S-SET-PRO X-16L
Достапност
на залиха

Слични продукти