Pros pro Comet Grip 60er weis грип бел

66 прегледи 22 нарачки
80 ден.

Overgrips Comet Grip 60 бело: 

  • Одлична амортизација на вибрациите и издржливост •
  • Многу добар стисок и „лепливо“ чувство •
  • високо ниво на удобност, многу добар стисок го контролираат најдоброто чувство
  • Со отстранлива фолија. •
  • Вклучувајќи завршна лента. •
  • Дебелина: 0,70 мм

Производител
PROS PRO
Шифра на артикл
G076b
Достапност
на залиха

Слични продукти