HEAD Graphene 360+ speed Jr.25 тениски рекет

412 прегледи 22 нарачки
5.550 ден.


• Големина на глава: 645cm² / 100 sq in
• Должина: 635mm / 25 "
• Биланс: Еднакво
• Зрак: 24мм
• Tежина: 230 грама / 8,1 мл.
• Шема на жици: 16x19
• Состав: целосен графит
• Технологија: Графен 360+ (моќ и чувство)
• Препорачана возрасна група: 9-11
 


Производител
HEAD
Шифра на артикл
234120-SC00-11CN
Достапност
на залиха

Слични продукти