ЖИЦА ЗА ТЕНИС SYNTHETIC 130

284 прегледи 7 нарачки
200 ден.


Атрактивна цена за тениска жица што нуди сè за ефективна игра. За сите видови ракети. Тој нуди динамика и удобност.
Тип синтетички
Својства на удобност портокалова боја
Дијаметар 1,30 мм
Должина 12,0 м
 


Производител
PROS PRO
Шифра на артикл
D139B
Достапност
на залиха

Слични продукти