PRINCE, ЖИЦА ЗА ТЕНИС 200M_WARRIOR HYBRID POWER RL 080 - tennis-shop.mkPRINCE, ЖИЦА ЗА ТЕНИС 200M_WARRIOR HYBRID POWER RL 080 - tennis-shop.mk

PRINCE, ЖИЦА ЗА ТЕНИС 200M_WARRIOR HYBRID POWER RL 080

892 прегледи 38 нарачки
4.190 ден.


За играчите кои бараат вртење на полиестер со додадена моќност, Warrior Hybrid Power обезбедува совршена комбинација.
Tour XC 17L 1,22мм
Premier Power 17 1,25мм
Боја: црна / природна
Должина: 200м
 


Производител
PRINCE
Шифра на артикл
7J925025S080
Достапност
на залиха

Слични продукти