PRINCE 18 PINK 26 тениски рекет

85 прегледи 121 нарачки
2.500 ден.

Големина на глава: 677mm2/105sq.in

Распоред на жици: 16-21

Тежина без жица: 225g

Должина: 660mm/26 in

Материјал:  алуминиум

Препорачано од 10-12 год


Производител
PRINCE
Шифра на артикл
7T47A805
Достапност
не е достапен

Слични продукти