BABOLAT PURE DRIVE NC грип 2 -тениски рекет - tennis-shop.mkBABOLAT PURE DRIVE NC грип 2 -тениски рекет - tennis-shop.mk

BABOLAT PURE DRIVE NC грип 2 -тениски рекет

685 прегледи 47 нарачки
11.800 ден.

Состав графит

Големина на главата 100 in² / 645 cm²

Должина 26,97 ин / 68,5 см

Тежина 270g

Вкочанетост 72 RА

Ширина на зракот 23-26-23 мм

Шема на жици 16x19

Зафат Syntec Pro


Производител
BABOLAT
Шифра на артикл
101334/2
Достапност
на залиха

Слични продукти