BABOLAT PURE AERO UNSTRUNG GRIP 3- TENISKI REKET

145 прегледи 95 нарачки
12.800 ден.

Тежина невиткана (+/- 5g) 300g
Големина на главата Sq. in 100
Ширина на зрак 23-26мм
Заострен зрак Баланс (+/- 5мм) 320мм (рамномерна / глава тешка)
Должина 27 in
Грип 3
Опсег на напнатост со низи 50-59 lb
Шема на жици 16x19
Состав графит


Производител
BABOLAT
Шифра на артикл
101354
Достапност
на залиха

Слични продукти