INSPORTLINE CORD спортски часовник - tennis-shop.mkINSPORTLINE CORD спортски часовник - tennis-shop.mk

INSPORTLINE CORD спортски часовник

1060 прегледи 37 нарачки
1.950 ден. 3.000 ден.

Sports Watch inSPORTline Cord е уред за мерење и работа со фреквенцијата на срцевиот ритам. Спортскиот часовник се состои од издржливо и лесно тело со силиконски ремен. Sports Watch inSPORTline Cord нуди 3 зони на отчукувања на срцето: Интензитет бр. 1 (55-75% од максималната фреквенција на срцевиот ритам) е за обука за спречување на срцеви заболувања и губење на вишок тежина. Интензитет бр. 2 (70-80%) е за фокусирање на подобрување на вашата издржливост. Интензитет бр. 3 (80-100%) е за стекнување одлична физичка подготвеност и подобрување на мускулната сила. Другите предности вклучуваат отпорност на прскање вода или дожд. дисплеј осветлен. аудио и визуелен аларм или стандардни функции. како што се прикажување на тековното време и датум. Секако. има и удобно. екстра тенок ремен за гради, вклучен во пакувањето. Благодарение на сите овие карактеристики. и лесен интерфејс. Sports Watch inSPORTline Cord е идеален уред за спорт и активности на отворено. како и обична употреба.

         Технички опис:

 • Тековно време и датум
 • Целна зона на срцеви отчукувања - нивоа на интензитет
 • Графички приказ на максимална срцева фрекфенција
 • Прилагодување на времето
 • Режим на контрола на срцевиот ритам
 • Податоци за обука
 • Аудио и визуелен аларм за зоната на отчукувањата на срцето
 • Копче за аудио аларм
 • Екран со задно осветлување
 • Тенка и удобна лента за гради
 • Голем дисплеј
 • Вклучен ремен за градите
 • Отпорност на вода (реално): 0 m (вода што прска. Дожд)
 • Тежина: 57 гр
 • Погоден за сите спортови

Функции:

 • Броење на бројот на потрошени калории
 • Префрлување помеѓу режимите
 • Екран со задно осветлување
 • Поставки за параметрите
 • Избришете ги податоците за обука
 • Зголемување на вредностите на параметрите
 • Контрола на срцевиот ритам
 • Префрлување помеѓу под-режими

Вклучено:  Ремен за градите Батерија Прирачник


Производител
INSPORTLINE
Шифра на артикл
8123
Достапност
на залиха

Слични продукти