Pros pro Comet Grip 60er грип црн

179 прегледи 126 нарачки
80 ден.

Overgrips Comet Grip 60 црно: 

  • Одлична амортизација на вибрациите и издржливост •
  • Многу добар стисок и „лепливо“ чувство •
  • високо ниво на удобност, многу добар стисок го контролираат најдоброто чувство
  • Со отстранлива фолија. •
  • Вклучувајќи завршна лента. •
  • Дебелина: 0,70 мм •

Производител
PROS PRO
Шифра на артикл
G076c
Достапност
на залиха

Слични продукти