DIADEM Solstice Power 16L (1.25mm) жица

220 прегледи 24 нарачки
900 ден.

Diadem Solstice Power е комфорно цврсто ко-поли со форма на ѕвезда со шест краци. Резултатот е низа што комбинира површина со ниско триење со максимално загризување на топката. Со други зборови, оваа низа е изградена за спин - масовно вртење. Средните и напредните играчи кои бараат удобно ко-поли со прецизна контрола дојдоа на вистинското место.

Дебелина: 16L/1,25mm

Должина: 40 стапки/12,2 м

Состав: Кополиестер

Бои: Аква


Производител
DIADEM
Шифра на артикл
S-SET-SOL PWR-16L-TL
Достапност
на залиха

Слични продукти