PRINCE, DURAPERF+ RG BK основен грип

93 прегледи 70 нарачки
450 ден.

Чувајте ги рацете суви со Принцот Дура Перф + Заменлив зафат. Перфорациите овозможуваат засилено управување со влагата за да ја избришете потта.


Производител
PRINCE
Шифра на артикл
7H551020
Достапност
на залиха

Слични продукти