SIGNUM PRO Micro grip грип жолт

38 прегледи 77 нарачки
100 ден.

Со Signum Pro Magic држачот имате еден од најдебелите држачи на пазарот. Ова не е лоша работа, бидејќи поради неговата стабилност профитирате од неговата издржливост. Сè на сè, Magic Grip е дебел 0,75 mm и сепак дава меко чувство. Апсорпцијата на пот е особено корисна. Тоа осигурува дека нема губење на контролата за време на долгите натпревари и може да го натерате вашиот противник да очајува до крај. Дополнително, Magic Grip нуди амортизирање со вибрации. Секоја снимка совршено се апсорбира и вашата рака е добро заштитена. Оваа прегратка е незаменлива за вашата игра. Погрижете се да го добиете Signum Pro Magic зафат сега и да бидете изненадени уште од првата снимка.

Тип на производ Overgrips

Под-тип на производ Тениски прелив 1.

боја жолта

Единица за пакување 1

Големина на лента за зафат Стандардна

Цена 100 ден парче


Производител
SIGNUM PRO
Шифра на артикл
35354
Достапност
на залиха

Слични продукти