Pros pro Vendetta Grip 60er sortiert грип

88 прегледи 107 нарачки
100 ден.

Високо-технолошки превисок за највисоки барања.Иновативниот материјал нуди максимални крајни карактеристики: 

  • Исклучително леплив и апсорбира пот •
  • Најдобар рекет-контрола •
  • Одлична амортизација на вибрации •
  • Одлично чувство • Многу добра издржливост •
  • Двете страни се опремени со заштитна фолија, бидејќи и задната страна е леплива
  • Затоа нема движење на стисокот •
  • Дебелина: 0,60 мм •
  • 1 кутија содржи 60

Производител
PROS PRO
Шифра на артикл
G230a
Достапност
на залиха

Слични продукти