Multi-Purpose Bench inSPORTline Hero B100

204 прегледи 99 нарачки
24.000 ден.

Повеќенаменската клупа inSPORTline Hero B100 ќе се вклопи во вашата домашна спортска сала. Ако веќе поседувате плочи со тежина, можете веднаш да започнете да вежбате. Клупата нуди ограничување на тежината од 136 кг. Потпирачот за грб може да се прилагоди на 6 различни позиции (вклучително и негативен агол), овозможувајќи ви да се фокусирате на различни мускулни групи. Просторната бицепс наклон може да се прилагоди на 2 различни висини, овозможувајќи удобен тренинг. 

Кога ќе се изморите од преса на клупа, можете да вежбате со додаток за продолжување на ногата (кој исто така користи плочи за тежина за прилагодување на отпорот). Шипки за складирање на плочи со тежина се со дијаметар од 25 mm.
Технички опис:

Комплет домашна клупа со подлога за набивање на бицепс и додаток за продолжување на ногата 
Подлога за набивање на бицепс
Потпирач за грб прилагодлив
Место за прилагодување - 3 различни позиции
Шипки за складирање на плочи со тежина
Безбедносни јаки
Погоден за плочи со тежина од 25 mm
Агли на потпирачот за грб: -17 °, 0 °, 31 °, 34 °, 46 °, 66 °
Број на позиции на преклопот на бицепсот: 2
Број на позиции на седишта: 3
Растојание помеѓу решетките: 70 см
Димензии на потпирачот за грб: 74 x 30 см
Димензии на седиштата: 37 x 30/37 см
Димензии на подлогата за навивање на бицепсот: 30 x 33/52 см
Димензии: 214 x 82 x 131 см
Вкупна граница на тежина: 272 кг (600 кг.)
Ограничување на тежината на штандот за шипки: 136 кг (300 кг.)
Поставете прилагодливи позиции: 7
Ограничување на тежината на прицврстување на ногата / прицврстување на навитката: 38 кг
Категорија: H (EN 957) - погоден за домашна употреба


Производител
INSPORTLINE
Шифра на артикл
20955
Достапност
на залиха

Слични продукти