DIADEM Elevate FS 98 Tour 4 3/8 L3 тениски рекет

87 прегледи 17 нарачки
13.500 ден.
ГОЛЕМИНА НА ГЛАВАТА 98 квадратни инчи / 632 см
ТЕЖИНА 11,1 oz / 315 g
БАЛАНС 8 поени HL / 315 mm
ДОЛЖИНА 27 инчи / 68,58 см
Вкочанетост 67 РА
СТРИНСКИ шаблон 16 главни / 20 крстови
Прескокнување на мрежа: 7T, 9T, 10T, 7H, 9H ГРЕДА
Рамен зрак од 21,5 mm ГОЛЕМИНИ НА ДРЖАЧИ 4 1/8 (L1) - 4 1/2 (L4)

Diadem Elevate 98 Tour е рекет за играчи за модерната игра за да можете да го контролирате теренот со зголемена стабилност и моќ. Се одликува со Flex Stabilization System (FS), првата технологија што користи структура на ребра што чека на патент, која комбинира пена со висока густина и HMT Carbon, стратешки поставена за да создаде стабилна и моќна рамка со супериорно чувство. Турнејата Elevate 98 има многу маневрирачка тежина и рамнотежа што му дава секоја предност на играчот од сите области на теренот. Diadem Elevate FS 98 Tour, исто така, има шема на жици 16x20 за совршен спој на прецизност и центрифугирање за контрола на теренот.


Производител
DIADEM
Шифра на артикл
RK-FS-ELV-TOUR#3
Достапност
на залиха

Слични продукти