110M/1.20ММ_DURA ACE

248 прегледи 66 нарачки
1.600 ден. 1.800 ден.


• Високи перформанси за играчи кои бараат многу
• Конструкција: жицата за повеќеслојни жици на висококвалитетни микро влакна е завиткана со 2 слоја ткаени микро влакна
• Одлична контрола, ефикасна моќност и одлична издржливост
 


Производител
PROS PRO
Шифра на артикл
F011
Достапност
на залиха

Слични продукти