BABOLAT, ЖИЦА ЗА ТЕНИС 200М/130ММ_REVENGE

14 прегледи 126 нарачки
8.900 ден.

Babolat Revenge е совршена комбинација на моќ и контрола. Конопоестерски монофиламент со јаже што обезбедува досега непознати нивоа на моќност и контрола. Јаже препорачано за играчи на ниво на конкуренција. Нејзини главни карактеристики се способноста да генерира енергија со помош на динамичко влијание и одличното ниво на контрола што го нуди. Ние, исто така, го потенцираме времетраењето на напонот користејќи иновативен процес на производство што вклучува повеќекратно истегнување на висока температура. Конструкција - монофиламентен кополиестер. 200m серпентина, големина: 1,25 mm / 1,30 mm


Производител
BABOLAT
Шифра на артикл
2430652
Достапност
на залиха

Слични продукти