PRINCE TOUR XP 17 R - BK жица - tennis-shop.mkPRINCE TOUR XP 17 R - BK жица - tennis-shop.mk

PRINCE TOUR XP 17 R - BK жица

676 прегледи 117 нарачки
13.000 ден.

Prince го заменува многу популарниот Beast XP со Tour XP, но ја задржува истата победничка формула. Ова е прва термо-поли низа во светот, која нуди феноменална контрола и вртење на полиестер, но со многу ефикасни адитиви за да се добие малку пожива и поудобна реакција од типичната контролна низа на монофиламент. Prince ја дизајнираше Tour XP за да понуди подобрено одржување на напнатоста, кое секогаш е добредојдено со поли-базирани жици. Нашите плеј-тестери на TW го најдоа овој за да понудат неверојатна контрола при полн замав, со тешки вртени топки кои експлодираа надвор од теренот!

Мерач: 17 / 1,25 мм Должина: 200м Состав: Коно-полиестер со монофиламент со термо конструкција за подобрување на одржувањето на напнатоста Бои: зелена, црна


Производител
PRINCE
Шифра на артикл
7J930020
Достапност
на залиха

Слични продукти