TUNTURI Vinyl Dumbbells 3 kg, тегови црвени - tennis-shop.mkTUNTURI Vinyl Dumbbells 3 kg, тегови црвени - tennis-shop.mk

TUNTURI Vinyl Dumbbells 3 kg, тегови црвени

514 прегледи 33 нарачки
2.600 ден. 3.000 ден.

2 x 3 kg - Црвено

Тренингот не мора да биде досаден. Лесно можете да го направите вашиот тренинг поедноставен со овој весел розов комплет тегови Tunturi. Прилагодете се и започнете! Ова е комплет од 2 тегови,


Производител
TUNTURI
Шифра на артикл
14TUSFU111
Достапност
на залиха

Слични продукти