TUNTURI Massage Gun Mini пиштол за масажа

308 прегледи 82 нарачки
5.100 ден. 6.000 ден.

Мини пиштол за масажа Тунтури Вкочанетите мускули и болките брзо исчезнуваат со овој мини пиштол за масажа Тунтури. Вашите мускули може многу да се напрегаат за време на долгиот работен ден на вашето биро, компјутер или после интензивна физичка работа. За релаксација и промовира закрепнување

  • Џебна големина
  • Само 45 до 50 db, тивко при употреба
  • 6 опции за брзина
  • Со 4 парчиња глава
  • Вклучувајќи торбичка за носење

Производител
TUNTURI
Шифра на артикл
14TUSYO067
Достапност
не е достапен

Слични продукти