Dunlop Stage 3 Red 3B Poly тениски топки

259 прегледи 45 нарачки
400 ден.

Црвената топка на Данлоп Фаза 3 е стандардна  тениска топка наменета за почетници. Оваа топка е поголема од стандардните топки што го прави многу побавно да им се овозможи на играчите да сервираат, собираат и постигнуваат гол уште од самиот почеток, правејќи го тенисот попријатен. Оваа топка е погодна за почетници од сите возрасти и за употреба во внатрешни и надворешни простории. Црвената топка на Данлоп Фаза 3 е одобрена од ИТФ. Полибанче со 3 топчиња


Производител
DUNLOP
Шифра на артикл
601340
Достапност
на залиха

Слични продукти