TUNTURI Vinyl Dumbbells 1 kg, тегови лила - tennis-shop.mkTUNTURI Vinyl Dumbbells 1 kg, тегови лила - tennis-shop.mk

TUNTURI Vinyl Dumbbells 1 kg, тегови лила

695 прегледи 90 нарачки
1.050 ден. 1.200 ден.

2 x 1,0 kg - виолетова

Тренингот не мора да биде досаден. Лесно можете да го направите вашиот тренинг поедноставен со овој весел розов комплет тегови Tunturi. Прилагодете се и започнете!


Производител
TUNTURI
Шифра на артикл
14TUSFU109
Достапност
на залиха

Слични продукти