PURE AERO LITE S NC - тениски рекет

285 прегледи 11 нарачки
11.800 ден.
 •  
 • Спецификации
 • Големина на главата: 100 in² / 645 cm²
 • Должина: 27in / 68,5cm
 • Тесна тежина: 286g / 10,1oz Тешка тежина: 270g / 9,5oz
 • Рамнотежа: 34,29 см 
 • Вкочанетост: 68
 • Ширина на зракот: 23мм / 26мм / 23мм
 • Состав: графит
 • Бои на рекет: црна / жолта
 • Тип на зафат: Babolat Syntec Pro
 • Шема на жици: 16 мрежи / 19 крстови
 • Прескокнување на мрежата: 7T, 9T, 7H, 9H
   

Производител
BABOLAT
Шифра на артикл
102360
Достапност
на залиха

Слични продукти