PRINCE CHROME 100 300G grip 3 тениски рекет

13 прегледи 122 нарачки
14.800 ден.

Ви го претставуваме  Hydrogen Chrome Beast 100 (300g)! Со овој рекет, Принс му дава одлична хромирана козметика. Како и заводлива комбинација на моќ, прецизност и вртење. На 11,2 унци, овој рекет не е само подвижен за средни играчи, туку има и доволно стабилност и за понапредниот плеер. Chrome Beast 100 (300g) ја карактеризира втората генерација на Textreme. Покрај зголемувањето на стабилноста, оваа материјална технологија се ажурира со Twaron, арамидно влакно дизајнирано да го ослаби чувството и да го подобри звукот од ударот на топката. На ударите во земја, Chrome Beast 100 (300g) се чувствува чисто и прецизно. Целосните нишалки обезбедуваат импресивна моќност, а отворениот модел на низа 16x19 го обезбедува потребниот залак за остро спуштање на топката со вртење. Исто така е доволно брз и доволно за победнички победници . На мрежата, Beast 100 нуди брзо ракување, олеснувајќи ви брзо да реагирате  или да отскокнувате кога ќе имате можност. Агресивните сервери ќе најдат доволно енергија и ќе се вртат за да присилат слаби одговори, а брзото чувство дефинитивно помага при враќање на услугата каде што овој  доаѓа бргу за да овозможи лесно насочување. На крајот на краиштата, Chrome Beast 100, со својата прецизност е одлична опција за средни и напредни играчи кои сакаат да играат агресивен тенис. Кул козметика е убав бонус!

 • Спецификации:
 • Големина на главата: 100 in / 645 см
 • Должина: 27in / 68,5cm
 • Тежина: 300g / 10,6 мл
 • Рамнотежа: 32,49 см / 6 поени HL
 • Баланс: 31,5 см / 9 точки HL Тешка категорија: 321 Вкочанетост: 68
 • Ширина на зракот: 24мм / 25,5мм / 22мм
 • Состав: Textreme / Twaron / Graphite
 • Бои на рекет: Хром / Портокалова
 • Тип на зафат: Prince ResiPro
 • Шема на жици: 16 мрежи / 19 крстови
 • Прескокнување на мрежата: 7T, 9T, 8H
 • Напнатост: 22-27 kg / 50-60 lb

Производител
PRINCE
Шифра на артикл
7T52X901
Достапност
на залиха

Слични продукти