TUNTURI CT40 CORE TRAINER справа за грб - tennis-shop.mkTUNTURI CT40 CORE TRAINER справа за грб - tennis-shop.mk

TUNTURI CT40 CORE TRAINER справа за грб

694 прегледи 98 нарачки
8.700 ден. 9.000 ден.
Проблеми со долниот дел на грбот? Одете на благ тренинг со соодветна поддршка. Tunturi C40 Core Trainer го штити вашиот грб: добивате ефикасен тренинг и болката се намалува. Зајакнување на мускулите во долниот дел на грбот
Специфичен тренер за (долниот) грб
Тренер за грб, хипер продолжена клупа и римски стол
Ролни за нозе за дополнителна стабилност
Компактен и лесно преклоплив

Производител
TUNTURI
Шифра на артикл
17TSCT4000
Достапност
на залиха

Слични продукти