WORKER POLLY M (34-37) детски ролери сет

566 прегледи 76 нарачки
3.500 ден.

WORKER POLLY ги исполнуваат највисоките стандарди за безбедност, сопствени сертификати подложени на најстрогите европски стандарди EN-71 на германската лабораторија за тестирање TÜV-GS. Ролери за прилагодување за вашите деца.

. Технички опис: 

Ролерки: пластична шасија стегање на тока лежишта: 608Z тркала: ПВЦ 64х24 мм капацитет на товар: 60 кг


Производител
INSPORTLINE
Шифра на артикл
575-М
Достапност
на залиха

Слични продукти